Packint specjalizuje się w technologii produkcji czekolady i mieszanek stosowanych w przemyśle cukierniczym, piekarskim i lodziarskim.

Zapewniamy, We współpracy z najlepszymi partnerami w świecie lodów i słodyczy, technologię i wiedzę, aby zagwarantować najlepsze rozwiązania w zakresie jakości i ceny, zapewniając receptury i know-how.

Nasze centra technologiczne (Włochy i Stany Zjednoczone, Polska) mogą zaoferować:

  • szkolenie technologiczne
  • replikacja receptur już używanych
  • opracowanie niestandardowych receptur
  • optymalizacja kosztów produkcji
  • rozwój nowych produktów poza sezonem
  • wsparcie w doborze składników
  • wsparcie w doborze dostawców surowca

Czekoladowe aplikacje do piekarni i cukierni

Ikonka czekolady

Czekoladowe aplikacje do lodziarni

Ikonka lody

Szkolenia i seminaria z zakresu produkcji rzemieślniczej czekolady

Packint organizuje seminaria na temat produkcji czekolady i czekolady rzemieślniczej z ziaren kakaowych w swoich produktywnych salonach we Włoszech, USA, Kolumbii i Peru.
Ikonka certyfikat