+48 730 850 156
mkalinowski@packint.pl
Strona główna
Maszyny do produkcji czekolady
Separator do oczyszczania, selekcji ziaren kakaowca
Roaster, piec do prażenia ziaren kakao i orzechów
Winnower, odsiewacz łupin ziaren kakaowca
Prerafinator do miazgi kakaowej
Młyn kulowy
Konsza | Zbiornik do mieszania czekolady
Prasa do miazgi kakaowej
Granulator do kruszenia ziaren kakaowca
Sorter do ziaren kakaowca
Temperówka do czekolady
Linie do produkcji czekolady i kremów
Linie do dozowania i formowania
Inne maszyny i rozwiązania
Katalog urządzeń
Produkcja czekolady
Jak powstaje czekolada bean to bar?
Technologia cukiernicza, piekarnicza i lodowa
Konsza | Zbiornik do mieszania czekolady
Konsza z podwójną ramą ze stali nierdzewnej AISI 304
Mieszadło ze stali nierdzewnej w komplecie ze skrobakami teflonowymi
Konsza stosowana jest w celu zmniejszenia lepkości masy czekoladowej
Ekstraktor kwasowości i wilgotności
Jednostka grzewcza i chłodząca
Pompa krzywkowa recyrkulacyjna z mechanicznym i magnetycznym systemem filtracji
Wtrysk gorącego powietrza przez dmuchawę
Elektryczny panel sterowania wyposażony w PLC i EKRAN DOTYKOWY na 4 fazy konszowania
Pojemność konszy 1000 kg
Minimalne obciążenie 600 kg
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzytając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.
Więcej informacji.
Zaakceptuj i kontynuuj
phone
envelope