+48 730 850 156
mkalinowski@packint.pl
Strona główna
Maszyny do produkcji czekolady
Separator do oczyszczania, selekcji ziaren kakaowca
Roaster, piec do prażenia ziaren kakao i orzechów
Winnower, odsiewacz łupin ziaren kakaowca
Prerafinator do miazgi kakaowej
Młyn kulowy
Konsza | Zbiornik do mieszania czekolady
Prasa do miazgi kakaowej
Granulator do kruszenia ziaren kakaowca
Sorter do ziaren kakaowca
Temperówka do czekolady
Linie do produkcji czekolady i kremów
Linie do dozowania i formowania
Inne maszyny i rozwiązania
Katalog urządzeń
Produkcja czekolady
Jak powstaje czekolada bean to bar?
Technologia cukiernicza, piekarnicza i lodowa
Separator do oczyszczania, selekcji ziaren kakaowca
Urządzenie do mechanicznego oddzielania kamieni i ciężkich zanieczyszczeń, działająca na różnorodność ciężaru właściwego, oddziela to, co cięższe
Kompaktowa maszyna, łatwa regulacja z wewnętrznym zamkniętym obwodem wentylatora
Maksymalna wydajność 150 kg / h
Całkowicie wykonana ze stali nierdzewnej
Zasilanie 380V
Zobacz w sklepie
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzytając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.
Więcej informacji.
Zaakceptuj i kontynuuj
phone
envelope