Logo Packint
+48 730 850 156
mkalinowski@packint.pl
  • Strona główna
  • Maszyny do produkcji czekolady
    • Separator do oczyszczania, selekcji ziaren kakaowca
    • Roaster, piec do prażenia ziaren kakao i orzechów
    • Winnower, odsiewacz łupin ziaren kakaowca
    • Prerafinator do miazgi kakaowej
    • Młyn kulowy
    • Konsza | Zbiornik do mieszania czekolady
    • Prasa do miazgi kakaowej
    • Granulator do kruszenia ziaren kakaowca
    • Sorter do ziaren kakaowca
    • Temperówka do czekolady
    • Linie do produkcji czekolady i kremów
    • Linie do dozowania i formowania
    • Inne maszyny i rozwiązania
  • Katalog urządzeń
  • Produkcja czekolady
    • Jak powstaje czekolada bean to bar?
    • Technologia cukiernicza, piekarnicza i lodowa

Inne maszyny i rozwiązania

Maszyny

Bęben drażetkarski

Bębny drażetkarskie

Tunel chłodniczy

Tunele chłodnicze

Temperówka do czekolady

Temperówki do czekolady

Oblewarka

Oblewarki

Maszyny do produkcji pomady

Maszyny do produkcji pomady

Oneshot

Oneshot

InPlus Gastro Michał Kalinowski
ul. Słowackiego 41
43-211 Piasek

+48 730 850 156

Mogą również skontaktować się Państwo z nami za pomocą WhatsApp

m.me/inplusgastropolska

mkalinowski@packint.pl

© 2025 Packint | Wszelkie prawa zastrzeżone
Kontakt | O nas | Polityka prywatności | Polityka cookies
Do góry